Peaches_n_Cream
REVIEW : GOT 7 ( IF YOU DO )
1/15/16 • 3:54 AM • 0 comments



hye hye, aku newbie untuk menjadi peminat GOT7 oleh sebab lagunya yang best iaitu 

IF YOU DO

sebelum ni tak berapa minat pun diorang sebab lagunya tak beberapa menepati citarasa telinga aku . Apa yang menarik minat aku tentang lagu ni sebab aku rasa aku memahami lirik yang diorang nyanyikan. poyo sedikit di situ. 

music video IF YOU DO :

diorang cuba tunjuk yang diorang tengah kesakitan menahan perasaan sakit hati diorang kat pompuan tu.eaaaaa betul tak?. jalan ceritanya dengan lagunya aku tak akan faham kalau tak baca lirik. lepas dah memahami lirik lagu , baru faham. camtu lah. pastu pastu, ketua GOT7 iaitu JB semakin hot. pastu, aku suka kalau GOT7 nyanyi lagu macam gini. haha. Tapi music video diorang biasa biasa je macam music video group lain, nampak lah persamaan disitu takde nak gempak sangat. rating aku beri 8 / 10 . hahaha ikhlas dari peminat GOT7. 

 lirik/lyrics IF YOU DO 


If you do it’s GOOD, if I do it’s DONE
How can you always say that I’m wrong
You always want to win
Tears are your ultimate weapon
I was attracted to your confidence at first
But every day I went down on my knees
You magnified even my minor mistakes
And pushed me to the edge of the cliff
Well I love you anyway, that’s why I put up with you
Every day every night feel like a fool
You gotta know
Why why why are you always mad mad mad at me
Can we go back to the way we were
If you do it always becomes the right words
If you do I can never win
Suddenly you become a different person
When we get along well I get more nervous
If I do If I do
If I say something you always say let’s break up
So I can’t get any closer
Can’t deepen my love for you
Your major is saying the same thing over and over
You force me to do things to please you
I am tired of these trials with already known results
I’m desperate to break free
To you they’re just friends
To me they’re jerks who could be flirting with you
Another mistake, if you do it’s ok, but if I do huh

terbaik punya lagu ! rating aku bagi untuk lagu ni 10/10 sebab menepati dengan kehidupan aku masa abad ke 20. 
GOT7 4th mini-Album
p/s : okeylah itu sahaja, Korang boleh dengar lagu ini melalui Youtube , byebye.



Home/ Insta/ Tutorial


Follow @bella.johan