korea oh korea
Posted 12/7/10 // 10:58 PM
perhatian ! perhatian ! sape suke cerita korea ?? angkat kening sebelah ! hehe . i love korean drama so much . muah3 . tapi kadang kena milih drama gok , pelakon utama mesti ensem / lawa , jalan cerita mestilah menarik . hui hui . aku start mula suka cerita korea masa darjah 4 ,( ia mengambil masa bertahun tahun yerp . ) first tengok , cerita my girl ! . ehh , sape suka cerita neh ?? angkat kaki sebelah . pelakon utama LEE DONG WOOK and LEE DAE HEE . lebeyh kurang je nama . bagai pinang dibelah dua , cantek plus ensem = comel lote . hehe .


humm .. jalan cerita yer aku malas nk cerita . so tengok sendiri . :) . okeyh2 , act ,. bnyk lag cerita yg aku suka . xkn nk gtau lake kan ? aku gtau yag aku obses jer . haha . :P . cerita MY GIRLFRIENDS IS GUMIHO .


kisah pompuan tuh musang yang hidup berjuta-juta tahun dulu .. and dia nak jad manusia . ERH ! nape aku gtau jalan cerita dya ?? =.= . lala ~ cerita ketiga yang aku suka tengok yelah .. BOY OVER FLOWER


humm .. cerita yer macam cerita jepun tu r . HANA YORI DANGO . i dunno , sape tiru sape . =.= . tapi pelakon dalam cerita boys over flower lawa lawa lake . DALAM cerita jepun tuh , tak tu sngat =.=. HEHEHEHEHHEHEHE . cerita keempat , RUN MACKEREL RUN atau dalam bahasa melayu nya LARI IKAN KEMBUNG LARI . =.= . HAHA.



hui hui . tapi syg , just dlam 8 episod jer . =.= . nape tak lebih lag ??? . ergh , baru nak hayati cerita , keluar keluar . FINAL EPISODE . hummm . okeyh , tu jer cerita yang aku layan selama neh .. saje jer nak kongsi . kuang kuang . :D
6 Comments:
Blogger nina aimiko said...

beela , buad kn header cm beela bole tk ?

December 7, 2010 at 11:43 PM  


Blogger beela said...

humm .. tengok r lu.. :)

December 7, 2010 at 11:44 PM  


Blogger nina aimiko said...

oke :)

December 7, 2010 at 11:52 PM  


Blogger Kenzo@MrConteng said...

jepun lagi bestt! :P

December 8, 2010 at 11:17 AM  


Blogger MIRAEOna said...

korea mmg best!!! sekang nie secret garden lawak+romantik ahah

December 8, 2010 at 5:29 PM  


Blogger beela said...

kenzo: byasa2 jerp.. :)
mira: yup2.. :)

December 9, 2010 at 12:29 AM  


Post a Comment

... Back to the blog?

Since 2012