my girl II
Posted 12/20/10 // 6:55 PM


"haaa! janganlah! , kami janji tak kan buat benda ni lagi" Fifi merayu. "ada aku kisah ? kau akan terima padahnya nanti . haha!" Rayyan seperti tidak endah dengan pujuk rayu diberikan oleh Fifi. Tetiba , kedengaran bunyi hentakan kaki pelajar . "Hana ! kita selamat , perjumpaan tu dah habis". Rayyan terus bersuara "masa ni, kau selamat lah. Hari lain , byebye" sambil berjalan menuju ke kelasnya .

Hana masih terkaku tanpa suara , pipinya merah menyala. "Hana ! Hana ! kenapa dengan kau ni?" Fifi cuba menyedarkan Hana yang seperti mabuk cinta . "kacak gila ! dia !" Hana berteriak sambil melompat-lompat macam budak 5 tahun . "kau dah gila?" muka Fifi penuh dengan tanda tanya. "aku tak gila ! kacak gila ! geram geram" Hana dengan tersenyumnya berjalan ala ala model menuju ke kelasnya."sah dah gila , haha" Fifi berbisik dalam hatinya lalu berjalan mengikut Hana yang didepannya.

KRING KRING ! loceng berbunyi menandakan waktu pembelajaran sudah tamat. "argh ! lega. dah habis. Hana , datang rumah aku hari ni.. ajar aku buat blog" Fifi tersengih sambil memandang Hana . "okey.. aku datang pukul 5 petang ini yer?". "tak kisah ! janji kau datang" .

BAB 2

cuaca kelihatan mendung sahaja , Hana merenung ke luar jendela sambil berbisik "macam nak hujan jer. tak jadi lah yer pergi rumah kau Fifi" . Tiba-tiba telefon berdering memainkan lagu oh my god . "mesej dari Fifi rupanya.." .
p/s: hari neh kehabisan idea sikit.. hehe.. akan bersmbung ke my girl III ..

2 Comments:
Blogger NuSaNa NoSa 91 said...

yeahhh~ bila nk smbung?? ^_^

December 19, 2010 at 1:20 AM  


Blogger beela said...

hehe.. sampai ada idea.. hhe.. tanks bca ^0^

December 21, 2010 at 12:54 AM  


Post a Comment

... Back to the blog?

Since 2012