kita masuk contest
Posted 12/2/10 // 11:12 PM
salam shemua. tanks.. norsyuhada
(tekan sini untuk maklumat lanjut)


dedicated for both of you :
HARAP SUDI AMEK


jika saya orang yang bertuah , saya akan guna duit neh untuk top-up and main bowling .. tak nak guna duit mak ayah dahh ... hohohoho :)

1. Lovehuntersss 1st Lucky Draw terbuka kepada semua bloggers yang berminat tak kesahla korang follower blog ini atau bukan.. Jgn malu-malu nak join.

2. Buat 1 entri khas bertajuk Lovehuntersss 1st Lucky Draw.
3. Letakkan headerdan linkkan ke page ini.

4. Tulis sket apa hadiah impian anda(bernilai RM20) jika anda menjadi salah seorang yang bertuah dalam lucky draw ni. (tak wajib)

5. Terpulang nak letak header ni kat sidebar korang ke tak.. Kalu letak, ribuan terima kasih.. Tak letak pun ribuan terima kasih juge kerana sudi join...(tak wajib)

6. Tag sekurang-kurangnya seorang rakan blogger anda.. TQ

7. Akhir sekali, tinggalkan link korang dalam ruang komen di sini..

8. Jika ada salah 1 syarat yang wajib, tidak dipatuhi cth mcm tak link header ke, penyertaan terbatal dengan automatik.


2 kategori:3 MALE & 3 FEMALE
6 orang yang bertuah dengan nilai hadiah RM20 seorang
15hb Disember 2010 tepat pukul 12.00 tgh malam
1 Comments:
Blogger L.O.V.E hUnTeR said...

Adik, tinggalkan link entri ni kat ruang komen kak k.. Bukan address blog.. Untuk memudahkan kak rujuk entri lucky draw ni.. TQ:)

December 4, 2010 at 12:44 AM  


Post a Comment

... Back to the blog?

Since 2012