DOUBLE MINUTE
Posted 1/28/11 // 7:16 PM
dah lama tak update ... dah berhabuk blog aku nie . FUHH FUHH , pergi kau dari sini ! =) . wokey , sememangnya aku tak "pandai" nak kongsi cerita cerita nie . sebab tu , kalau korang bukak blog aku yang hodoh nie tutorial berpanjangan . adesss . rendah diri lah pulak , =.= .


hari nie aku nak kongsi BENDA APA AKU BUAT SELAIN BER-BLOGGER . erh ! jangan salah paham lakk.. :P. FIRST !


facebook . dengar cerita FB nie nak tutup ?? tapi baguslah sebab nafsu aku yang SELALU bukak fb nie tak der da nanti . haha , btw sumpah bosan bile facebook nie dah takder dalam google search. =.= hampeh~


kedua, tengok drama korea terkini . itupun kalau RAJIN nak tunggu loading~ . I LOVE IT


WUHHHUUUU , youtube yang semestinya ! WAJIB search . and.. aku tak fenatik ( betul tak eja ?) sangat laaa. macam yang minat justin bieber tu.. huhu . =). just minat ala kadar . 50-50 . gurau gurau , 99 per seratus.. ala sikit jer tu kan ?




google image !!! I TAK TENGOK BENDA LUNCAH okey ??? sorry sorry sorry . I JUST TENGOK my favourite lelaki yang kacak lagi kacak . HAHA . tengok gambar lelaki yang kita minat nie boleh menaikkan semangat kita and hati kita ley happy . HAHA . understood ?



haha , masuk juga dalam senarai aku =.= . yeahh , aku suka pergi singgah kat blog nie .. and LIKE entry dia . wahhh.. jom pergi meriahkan blog dia.. hehe . FATIN LIYANA .


4shared.com , itupun kalau ada lagu nak HARUS wajib SUNAT kena download . kalau nak download lagu pape.. pergilah kat sini yer , macam macam ada =.=


macam childash ( apa tu ?? ) HAHA . hanya aku sorang saje yang tau :P . aku akan bukak web nie sekiranya aku BORING TAHAP CIPAN atau TENGAH SAKIT HATI . game nie membantu aku jadi kanak kanak semula . like a ribenna ! yeay XD



google translate . Haha . kalau aku tak tahu maksud , nak translate . AKU PERGI SINI R. takyah nak peningkan kepala pergi bukak kamus . google translate untuk kita ajer... :D .


okeylah.. tu shaja aku nak kongsi , takkan semua nak bagitau ? . GILA AKU . pergh~ nak layan super junior jap , maklumlah baru lepas tunang dengan salah seorang darinya ! HAHA



I LOVE SUPER JUNIOR <3>



4 Comments:
Blogger nurul ain said...

suke entry nieyh ^^

January 28, 2011 at 8:23 AM  


Blogger beela said...

mekasih~ =)

January 28, 2011 at 8:34 AM  


Blogger Haziq Yaacob said...

haha..aku biasa 3 bende je..emel, facebook n blog..itu pun tak sempat dahh nk online lama2 :D

January 29, 2011 at 2:27 AM  


Blogger beela said...

ouh.. nape ? :DD

January 29, 2011 at 6:43 AM  


Post a Comment

... Back to the blog?

Since 2012