kontest blog tercantik
Posted 1/28/11 // 12:59 AM


aku join kontest nie .. menang nasib . tak menang pon nasib . JOM tengok syarat dya !


Syarat - syaratnya :

1. Kena ade blog . Takde blog tak bole masuk la .

2 .Kena ade blog yang cantik dan bagi nana jatuh cinta pada blog korang !.

3 .Jangan nak main tipu plak yer !.

4 . Warganegara Malaysia .

5 . Kena like page blog ni di FaceBook .

6 . Kena follow blog ini (nak tahu ape info terkini) .

7 . Buat post dengan tajuk Kontest Blog Tercantik n letak gamba kat atas tu skali dengan post .

8 . Tag 4 blogger yang lain .

9 . Terbuka pada lelaki dan pompuan .

10 . Kalau dah siap buat post tu , comment kat sini n bagi link post yang korang da buat pasal Kontest Blog Tercantik ni !.

11 . Hadiah ? Mane bole bagitahu ! Tunggu ..

Apa2 pertanyaan ? Sila ke shoutmix NANA . Tq .

okey.. aku tak tau nak tag sape.. siapa nak ?! copy n paste .. =)

5 Comments:
Blogger Cute MuM said...

This comment has been removed by the author.

January 28, 2011 at 1:33 AM  


Blogger beela said...

erhh.. not me la.. =.=

January 28, 2011 at 1:40 AM  


Blogger Cute MuM said...

ops.. sori yer..

January 28, 2011 at 1:47 AM  


Blogger AiDa AzRyN said...

Good luck! :)

January 28, 2011 at 6:51 AM  


Blogger beela said...

tanks ! =)

January 28, 2011 at 7:08 AM  


Post a Comment

... Back to the blog?

Since 2012