contest blog saya kemas dan PINKY
Posted 2/1/11 // 6:00 PM
tekan (sini) untuk maklumat lanjut


  • Mesti wajib follow blog ikha
  • Letak banner contest
  • Tag 4 orang bloggers . Pastikan bloggers tu tahu yang korang tag dorg..
  • Blog mestilah kemas
  • Jika blog korang bertemakan warna biru , pink , purple , hijau atau apa2 warna tema , korang just buat nama contest tu jadi : Blog Saya Kemas Dan (Pinky , Hijau , Purple , atau tema blog korang lah..)Paham?? Paham?? Paham?? Kalau tak paham tanya kat shoutbox ikha
  • Buat entry pasal contest ni..
  • Tinggalkan link entry contest korang itu..WAAJIIBBB!
  • Ikha akan batalkan contest ini serta merta kalau peserta hanya ada kurang daripada 10 orang..Sebab itu ikha suruh korng tag orang..
  • Tarikh tutup nya ialah pada 1.3.2011 . *kalau ada perubahan ikha akan beritahu..*

jadi aku nak tag



2 Comments:
Blogger ~MiKaPaRaDiSe~ said...

jln2 sini..ada contest la..nk join la..

February 2, 2011 at 6:25 PM  


Blogger beela said...

orait.. ;)

February 2, 2011 at 6:37 PM  


Post a Comment

... Back to the blog?

Since 2012