CONTEST TAMAT
Posted 2/3/11 // 9:01 PM
top 15 contest blog paling comel !

first ! korang jangan marah aku . kalau tak pilih blog korang . itu bermaksud blog korang kena banyak cucuk butox lagi . hehe . . act, banyak sebenarnya blog comel-comel tapi nak buat macam mana ? sorry . =)


hari nie kita pilih top 15 dulu , KALAU korang kenang kat blog diorang nie , cepat undi ! 5 blog yang banyak undian akan dibawa ke muka pengadilan besok ! dan KITA TENGOK SIAPA YANG MENANG.




nak undi ? pergi SINI . sebelah kiri :)
4 Comments:
Blogger NuSaNa NoSa 91 said...

waaaa~ keen xsempat join contest ni la.. hu3~ T__T

February 3, 2011 at 9:13 PM  


Blogger beela said...

hayaa.. try next time . :)

February 3, 2011 at 9:33 PM  


Blogger AtenAzhar said...

hehe comel , but I tgk ade certain blog yg mcm gune template yg sama. cuma tukar tukar warna je , tapi takpelah , comel jugak

February 3, 2011 at 9:46 PM  


Blogger beela said...

ouh.. hehe.. :)

February 3, 2011 at 10:45 PM  


Post a Comment

... Back to the blog?

Since 2012