korean star plastic surgery?
Posted 2/18/11 // 10:08 PM
yeah.. patutlah sesetengah orang korea comel comel lote belaka. ambik PEMBEDAHAN PLASTIK lake. =.=" . dari hidung kempis jadi mancung , pipi jatuh jadi pipi telur . mata kuyu jadi mata bulat . aduyai... tak asli lah yer ? cuba tengok ahli girl generation , mana ada yang hodoh . semua cantik cantik . sesetengah jerkot yang ambik surgery tu. bukan semua kot . =)



ala.. tak tahu nak cakap pe . =.= . dengar cerita , super junior pon ada jugak yang ambik surgery . ( LEE TEUK , SHINDONG NGE HEECHUL ) , tak tahu r . betol ke tak . kelakar betolll . kumpulan SS501 pon ada yang ambik jugak .


sape tu ?? aku tak kenal ? =.= . LEE SEUNG GI TAK AMBIK PON SURGERY , SEMULAJADI.. AWW! AWW ! , kenal tak ? yang berlakon dalam cerita "MY GIRLFRIEND IS GUMIHO" TU... asli


tapi semua benda nie , macam dah byasa kat negara diorang macam make-up jer.. kebanyakkan pelakon,penyanyi yang ambik pembedahan plastik nie . TAPI KALAU ARTIS KESAYANGAN AKU seperti khyun hyun buat pembedahan plastik aku leh terima . sebab dya terpaksa ( accident ) . :P .


ala comel betol kau hari nie. huhu . kalau korang nak tahu JUNSU kumpulan 2pm pon, buat jugak.. kat dagu. =.=" menakutkan. NIKHUN ASLI. BUAHAHAHHA. minho dari kumpulan SHINee , ambik pembedahan plastik jugak , dekat hidung. tak tahu r. tak pasti. =.=" . TAEMIN ASLI . WAHAHAHAHA.

okeyh.. setakat itu saje aku nak kongsi . nak tahu lebih lanjut pergi search at GOOGLE . :)



" I KPOP "







6 Comments:
Blogger Muna rahimah said...

tak sangka ! huhu . jom buat pembedahan plastik :D

February 19, 2011 at 12:16 AM  


Blogger beela said...

haha.. :D

February 19, 2011 at 12:21 AM  


Blogger Hanna Hud said...

haha yang girl generations tu mmg semua buat plastic surgery. yang paling sikit buat yoona je . mmg palsu tp dorang comel comel :D

February 19, 2011 at 1:31 AM  


Blogger KUKY.k.i.e.r.a. said...

ahaha,,,,ptot la comey2!! :)

February 19, 2011 at 1:46 AM  


Blogger beela said...

hanna: oh.. silap ! :D
kuky : tapi x asli =.="

February 19, 2011 at 2:39 AM  


Blogger miss lollipop said...

sy tag awl utk 1 kotest...hrp dpt join^^
http://qifanyssweet.blogspot.com/2011/02/2nd-contest-kontest-blog-colourful.html

February 19, 2011 at 1:37 PM  


Post a Comment

... Back to the blog?

Since 2012