lawa dan seksi
Posted 2/14/11 // 1:11 AM



sungguh menyedihkan bagi seorang PEMINAT , xleh pergi konsert tu... uwaaaaaa ! konsert pe ?? konsert per lagi , konsert super junior lah ! humm :( . sesapa yang pergi tu , oh BERUNTUNG SUNGGUHLAH yer... oh x dapatlah tengok KHYUN HYUN , DONGHAE,,LEE TEUK , HEECHUL , SIWON , SUNGMIN scara LIVE.. oHhHhH ( nada kecewa ) . TAKPER3 , nanti aku kumpul duit banyak2 .. SO KITA GO ON JERLAAA ! =D .
yeah...


okey ! STOP DENGAN KECEWA KAU NABILA ! kau boleh pergi jugak.. T_T . hari nie aku pun tak tahu nape nak sebut pasal nie.. argh ! bunyinya pon mungkin korang leh tersentak . HAHAHA . lawa dan seksi . adakah ia perempuan ?? *fikiran lelaki* . HAHAHA . shut up =.= . teruskan nabila ,. korang betul3 nak tahu tak nie ?? huhu . tapi sebelum korang tengok nie korang kena istgifar banyak2 . takut sesat T_T . yeahh.. this is what i mean ( hancur berkecai ) .


......................
























scroll lagi bawah !





























------------------------- dannnnn






awwww ! lawa gila kerete yang berwarna pink nie kan ?? x tngok lagi belakang dya ? lagi seksi tawww


"menggoda tak saya nie?" , menggoda kan ?? angguk lah ! ke nak suruh aku anggukan =.= . kakak aku teringin sangat nak beli kereta Perodua Myvi Limited Edition niee. yeah.. T__T. nak tahu harga "jelita" nie berapa ?


well it is about RM48,600 jerrr . pale hotak kau "jerr" T_T . ayah cakap , "kerja dulu ,beli dengan duit sendiri " yeah. tamparan yang hebat untuk kakak aku . sungguh , dya AMAT AMAT AMAT gila nak beli kereta nie ( sekima ) . yeah,. sememangnya seksi . kalau korang tengok kat dalam , sememangnya menggoda . tekan SINI kalau nak tengok . dan AKU MENGAKU sebagai ADIK YANG BAIK , aku support kakak aku ntuk beli kereta YANG LAWA NIE !!! PINK ! PINK ! PINK !
2 Comments:
Blogger nurul ain said...

tsk tsk tsk...
nasib kite due same..
tak dpt join konsert SJ T__T
dahlah kecewa sbb tak dpt join konsert JB.
now,konsert SJ pon tak dapat --'
Obses dgn SIWON :))

February 14, 2011 at 2:16 AM  


Blogger beela said...

hohoho.. mesti best dpt pergi :(

February 14, 2011 at 2:24 AM  


Post a Comment

... Back to the blog?

Since 2012