LOVE K-POP !
Posted 2/11/11 // 6:53 AM
sudah lama tak update BLOG ! uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa .. hutang pon belum langsai lagi . cik hanani , sorry sebab lambat yer .. =) . berbalik kepada tajuk . T__T , byasalah aku .setiap post MESTI WUJUDNYA K-POP . kalau sesapa yang bosan , kepenatan , lelah .. boleh angkat punggung selalu . tak nak cari pasal ? aku pun tak nak ? siapa nak ? .

pada malam ini . ( SEDIKIT SEKIMA ) , aku nak share kat korang kumpulan mana yang aku xcited gila berbabi babi . BEELA sudah mencarut yup ! . love it banyak much . kumpulan pertama ! jeng jeng jeng . of course tak lain tak bukan ,



wahhhhhh ! dari kiri atas yup : super junior , CN blue
dari kiri bawah yup : SHInee , 2pm

lagu diorang aku support habis banyak mati . =.= . kumpulan prmpuan lok...





wahhhh.. dari kiri atas yup : 2ne1 , kara
dari kiri bawah yup : giri generation , 4minute


WAHAHAHA . sebelum aku jadi gila , baik aku out sekarang . =] . aku harap segala ke-shareran ini , tak menyusah kan korang . paham tak ? tak paham ?

5 Comments:
Blogger LiL HuBBy said...

sy pon suke sgt k-pop!! huhu.. girls generation+kara+4 minute+super junior!! suke3!!

February 11, 2011 at 6:32 PM  


Blogger beela said...

yeahh,kita sama2 minat yer !! :DDD

February 11, 2011 at 7:02 PM  


Anonymous fahrin ahmad said...

trouble3..shoot3..hoot3..wahahhaha


entry latest:
yoona ajak gua kawen

February 11, 2011 at 7:58 PM  


Blogger beela said...

haha.. lagu girl generation kan?

February 11, 2011 at 8:54 PM  


Blogger YumiKumiko said...

Ahhh! Kita Jugok ske K-POP! yg paling kita ske 4Minute!

March 2, 2011 at 11:01 PM  


Post a Comment

... Back to the blog?

Since 2012