nominated
Posted 2/14/11 // 8:57 PM

i can't believe ! huhu . wahhhhh , sekali lagi aku tercalon dalam contest . CONTEST COMEL,CANTIK DAN KEMAS . aku tercalon dalam TERKEMAS =.=. yeahh.. whatever, asalkan tercalon and sekurang kurangnya tercalon . tak menang pon takpe asalkan tercalon. tercalon itu penting IMPORTANT ! terima kasih owner dya yang baik hati FARZANA FARZANTO . terharu :') .

and sesapa yang VOTE aku dalam contest blog tercantik tu ( sebelum ini ) !! AKU NAK UCAPKAN RIBUAN RIBUAN TERIMA KASIH YANG TIDAK TERHINGGA DAN TAK TERKATA . kalau bukan orang yang vote tu , tak mungkin aku dapat 60% undian . yeah, sememangnya korang THE BEST DIANTARA THE BEST . dan sesungguhnya blog aku byasa sahaja . aku pun tak tahu nape leh tercalon ? mungkin sebab aku banyak cucuk butox kiri kanan blog nie . dan sebab korang baek yang LAGI BAEK . aku nak kongsi semua tentang blog nie . =)


template : aku guna template rounders . aku kongsi nie , jngn copy sebijik macam blog aku nie.

cartun comel : ribbonheart , xoush , strawberrytelle , jeans beans ( memang COMEL GILA BABI R BLOG KORANG LEPAS NIE ! KALAU GABUNG DENGAN WARNA LEMBUT LAGI COMEL ! MACAM PINK LEMBUT, BIRU OCEAN , HOHOH ) .

background : cute backgrounds , byasa kat bahagian flower , cantik2 . =) sumpah

tutorial TERHEBAT ! : akusyamira, intanurulfateha, peaches_n_cream ( tutorial diorang aku gunakan DARI aku FIRST TIME KENAL BLOG . and , jujurnya , blog aku dulu HUDOH PER-CIPANG ! sebab masa tu tak kenal lagi dunia butox butox nie )

tambahan : 1) kalau korang nak blog korang selalu ada pengunjung setia , blog korang mesti mengikut citarasa pelawat .

2) warna blog mesti warna yang lembut2, baru puas memandang .

3) kurangkan widget yang berlebihan .

4) lagu jangan di-autokan , kalau kebetulan pelawat tu tengah bukak banyak . takkan serabut ? tak pasal DIA pangkah blog korang sebab bising dop tahu benda .

5) takyah letakllah pop-out window tu .. hehehehe

setiap pelawat ada cita rasa sendiri , so korang pandai2 r MEMBODEK . dan last , updatelah selalu blog korang tu errr. tak lah tercalon dalam THE SUCK BLOG . dan katakan ...




" I BLOGGING "


p/s: aku bukanlah PRO sangat =.=






3 Comments:
Anonymous tomato said...

memang cantik n comel n kemas :)

February 14, 2011 at 9:42 PM  


Blogger beela said...

tanks tomato =)

February 14, 2011 at 9:44 PM  


Blogger ♥ eyka elisha ♥ said...

blog awk cgt2 cntek ok.so cute ^^

February 14, 2011 at 10:29 PM  


Post a Comment

... Back to the blog?

Since 2012