award korean star cute faces
Posted 3/25/11 // 7:14 AM


tiba-tiba terdetik hatiku untuk buat entry tentang nie <----------- ayat kelas . =.= . okey2, ini award yer, aku kena sopan sikit .


hye ! pada malam yang indah ini , aku ingin mengadakan satu award korean star cute faces . alololo. =.= . okeyh2, kita bermula dengan artis lelaki dulu , calon2 nya ialah


donghae ( super junior )


sungmin ( super junior )



yoseob ( beast )



taemin ( SHINee )



nikhun ( 2pm )

okeyh.. tu saja . PEMENANG ANUGERAH INI IALAH !!! encik nikhun kita . :) . dipersilakan beri satu patah perkataan

..........

"ehmmm , saya tidak sangka saya akan memenangi ini . saya rasa saya akan menangis sebentar nanti , terima kasih ya peminat ! "


ini ialah undian yang dibuat oleh peminat setia kita



buahaha . undian mereka sangat ketara sekali yer. :) . okey2 , kita ke anugerah seterusnya iaitu lelaki korean suara paling best. :) calon2 nya ialah ...


kyuhyun ( super junior )


yonghwa ( CN Blue )



taecyeon ( 2pm )



seung gi



jonghyun ( SHINee )


okey.. itu sajalah calon-calon kita . dan pemenangnya IALAH !!!!! encik kyuhyun kita ! dipersilakan buat ucapan :)

.......

"ouh, saya tidak sangka langsung . terima kasih kerana sudi vote nama saya . buahaha. dan semua yang tercalon lain pun lebih kurang hebatnya . terima kasih ya ! ini mungkin berita gembira buat ahli super junior yang lain . BUAHAHA . diorang kena belanja saya makan daging lah nampaknya . BUAHAHA . terima kasih"

...........



panjang sekali ucapannya ya.. oh.. nampaknya kita dah sampai penghujungnya . =.= . sedih sekali . persembahan dari SUPER JUNIOR dan GIRLS GENERATION menanti anda selepas ini , salam hormat. WAAKAKA.



jom vote beela sekali yer (kat sini) thanks :)


Photobucket
2 Comments:
Blogger cik diba said...

mcm mana nk wat picx yg kuar lmbt2 niew

March 25, 2011 at 8:25 AM  


Blogger beela said...

http://belog-cap-ayam.blogspot.com/search/label/Tutorial

search "lazy load jquery"

March 25, 2011 at 8:31 AM  


Post a Comment

... Back to the blog?

Since 2012