blog lama aku . FUNNY
Posted 3/15/11 // 1:56 AM



hoi hoi.. tiba tiba teringat pasal blog lama aku . =.= . HAHA . kalau boleh nak gelak sambil tengok . bukak gelak , bukak gelak . =.= . menyedihkan . act , malu nak show kat sini . tapi sebagai TAJUK AKU pada hari ini , aku terpaksa bagitau . sah korang gelak bila tengok . T__T .



SAH TENGAH GELAK KAN SEKARANG ? T__________T . oh.. nothing special, zaman dah berubah dunia dah maju . aku pun tak layan BLOG nie selama berbulan2 because aku fade up. pastu.. dengan azam tahun baru pulak ( 2009 ) , aku buat lah blog ber-link "creamlovebunny" . LAMA KAN ????? . tapi nuffnang baru berbelas sekarang . =.= . ini blog aku masa 2009 . simpan lagi dude . :D


haha.. hodoh =.=" . tengok my header . guna photoscape jer dulu . =.=" nak nangis ! . WAHAHAHA. bertukar selalu tiap tiap tahun , cuma aku tak print blog tu jer . kalau lah aku print screen blog aku yang lama2 tu kan BAGUS . boleh buat slide show secara besar BESAR lagi. Oh dudee , berhenti ketawa sekarang !!! ohhhhhhh.. panas punggung aku sekarang nie . =.= . sekejap lagi kembang and meletop kalau korang tak berhenti KETAWA SEKARANG !! haha . best ugak kalau kenang balik blog blog zaman dulu dulu . WAHAHAHA . suka aku tengok . =.= . nak ngalir doh air mata . HAHA.

kalau nak tahu , pelbagai jenis template dah aku guna . =.= . kalau ikutkan semua, joke ! tak semua pon. tidak sefasih gitu . guna classic template and modern . modern senang lagi ! classic payah =.= . ini blog aku selepas banyak bulan and banyak tahun . mujur simpan lagi =.= aku cepatkan putaran masa yer.




pastu sampailah BLOG AKU SEKARANG NIE . =.= . aku rasa aku malas dah ubah blog aku nie. entah jadi pape nanti . okeyhlah ! aku nak buatkan header orang nie ! :D




Photobucket
6 Comments:
Blogger ♥..cik_mas..♥ said...

cantik! cm ne nak dpt katon kawaii comel untuk header tu ek? :) pls

March 15, 2011 at 2:27 AM  


Blogger :anys: said...

bole buat footer dekat anys x ?

March 15, 2011 at 2:30 AM  


Blogger Nurul Fatihah said...

akk mcm mn nk bg tengah2 tu putih erk?

March 15, 2011 at 2:31 AM  


Blogger myra said...

salam..kamu pakai template ape yg sekrg?

March 15, 2011 at 2:32 AM  


Blogger beela said...

myra : minima template :)
anys : camner tu ?
nurul fatihah : kalau nak bagi tengah tu kosong kena guna template rounders :)

March 15, 2011 at 3:14 AM  


Blogger :anys: said...

footer mcm blog ni , yang bwh sekali , all right reserved tu , bole ?

http://nurulfatihahh.blogspot.com/2011/03/decision-made.html

March 15, 2011 at 7:10 AM  


Post a Comment

... Back to the blog?

Since 2012