contest blog paling cantik
Posted 3/19/11 // 12:18 AM


aku ditag oleh ADRIANAFARHANA . thanks sebab sudi tag . hehe :)

okeyh , jom tengok syarat penyertaan dia
mesti follow blog munci untuk korang senang tahu apa yg sya update.wajib follow kay!korang mesti ada blog klau xde blog macam mana nk join?x kira jantina asalkan warganegara malaysiamesti buat entri pasal contest ni dan tajuk kan entri tu 'CONTEST BLOG PALING CANTIK'hantar link entri ni dekat komen blog syapemenang hanyalah 2 org sahaja.pemenang yg bertuah akan mendapat hadiah istimewa drpda syatarikh tamat kontest pada 30.3.2011. insyallah klau nak panjangkan sya akan tukar tarikh tu semula.Kontest akan batal jika peserta tidak ramai dalam masa 3 hariTag 5 orang blogger yg anda rasa cantik .
okeyh , aku tag



Photobucket
1 Comments:
Blogger OoNey™ said...

hye..apa pendapat anda mengenai lelaki dan kebersihan?lawati blog saya dan share our perception..=P

March 21, 2011 at 11:42 AM  


Post a Comment

... Back to the blog?

Since 2012