contest "blog saya comel kan?"
Posted 3/31/11 // 10:39 PM

SYARAT-SYARAT yang mudah lagi senang:
  1. jadi follower blog Nadd dan Tasha (WAJIB)
  2. tulis satu entry pasal contest ini dengan tajuk contest "belog saya comel kan?"
  3. paste-kan banner kat atas itu pada entry korang dan link-kan sekali
  4. tag kepada TIGA orang dan makesure dorang tau, okey?
  5. lastly, tinggalkan komen anda beserta URL blog pada entry ini atau entry di blog Nadd untuk memudahkan kami terbang terus ke belog comel anda tu (:
TARIKH TAMAT: 12 JUN 2011
hadiah? akan di-beritahu kemudian okey. so, please be alert!

aku tag

norsyuhada
beehah
ariyna





Photobucket
Since 2012