contest header paling comel
Posted 3/11/11 // 3:38 AM

salam dan selamat petang kat semua pembace kat blogger aku nie, hari aku join lagi-lagi contest ini, oke ! nak tahu lebih detail just click CLICK HERE !

syarat-syarat contest tengok sini :-

WAJIB follow blog dania dan miynNamakan entry korang Contest Header Paling Kreatif.
Laki and Perempuan dibenarkan untuk joinnn :D
Mesti warga MALAYSIA . INDONESIA or NEGARA lain x boleh ! HAHA
Contest ini akan terbatal serta merta jikalau peserta bawah 5 orang.
Tag 2 orang blogger dan pastikan mereka tahu yee.
Letak url entry pasal contest nie kat blog cik miyn tu yeee.
Letak banner Contest yee kat entry korang eyy .


tag

beehah
norsyuhada

Photobucket
Since 2012