facebook nak kena BOM !
Posted 3/15/11 // 7:34 AM

korang tak perasan ke? facebook semakin lama semakin GILA ? . kalau nak ke upload gambar tu berejam ejam ejam kena tunggu ? . dah siap upload . bawah gambar tu tulis 2 second ago.. BENDA APE 2 SECOND AGO ? .ada tu , 5 minute more . benda ape ? facebook nak kena bom ke ?.=.= . satu lagi ! bile chat . tetiba orang tu OFF pastu ON pastu OFF pastu ON . giiilaaa . aku fade up dengan facebook lerning . blog bagus lagi . tak buat satu masalah ponn kan ? kan ? kan ? .

oh FACEBOOK FACEBOOK ! aku tau kau dah famous tamous sekarang ni. so tolonglah jangan buat perangai macam tu . =.= . and , yang pasal facebook nak tutup tu semua tu palsu . haters yang buat page tu . bodoh betul , tak suka facebook tapi main facebook =.= . aku suka facebook tapi facebook nie banyak buat problem =.= .


Photobucket
7 Comments:
Blogger Gadish Lollipop said...

agree 100% with u . . facebook lembab gila . nak tahu sebab ape ? sebab mark zuckerberg tak kasi facebook makan . bhahaha . . layan blog lagi best kan :)

March 15, 2011 at 7:55 AM  


Blogger beela said...

hahaha.. agree jugak ;D .

March 15, 2011 at 7:59 AM  


Blogger pinky said...

betul3 fb mmg lembab gila bila nk upload pic bengang giler hehehe :)

March 15, 2011 at 8:05 AM  


Blogger beela said...

haha.. jom bom fb rmai2 ! :D

March 15, 2011 at 8:18 AM  


Blogger lilo lollipop said...

saya setuju .. bila kita im kan .. asyik on off .. nak upload pic mcm pun lem jgk .. kalau keluar tgk wyg pun tak habis lg ..
SAKIT HATI !

March 15, 2011 at 1:07 PM  


Blogger beela said...

tu lah.. fb gila =.=

March 15, 2011 at 10:28 PM  


Blogger ~need not to know~ said...

saia s0k0ng 100%!!!!!!!!!
=)

March 15, 2011 at 10:42 PM  


Post a Comment

... Back to the blog?

Since 2012