fatin liyana vs hana tajima
Posted 3/13/11 // 7:21 AM
FATIN LIYANA ? siapa tak kenal ? yang tak kenal tu memang duduk dalam gua lah. HAHA . gurau jer , jangan terasa pulak . fatin liyana memang famous melatop latop sekarang nie . dah lah comel , memang cukup lah. hehe .


tu dya... comel kan ? aku suka gambar nie sebab COMELLL . kalau tak puas lagi korang leh jenguk GOOGLE IMAGE and search fatin liyana . lorrr , keluar banyak nanti . and leh gak jenguk blog dia . HONEYKOYUKI.

detail about her:

Model Cute!

Aku akan katakan dia CUTE , bukan Cantik , bukan cun , bukan hot {tapi ada 1 gambar dia aku tengok memang hot tetibe} miahaha yelah sebab ini daripada pandangan akulahkan sebab bila dia buat muka cute or tak buat pun memang cute gila! ok geram ni! {ok jangan fikirlain} ahaha.

Friendly Gila!

Seriously , aku jarang nampak perempuan yang memang friendly abes bila keluar dengan lelaki yang maybe first time jumpa. tapi dia relax and cool lah kan, dia tau macam mana nak bawak diri dan dari situ aku memang salute abes la. Sebab bila korang friendly and senang berborak , lelaki takkan cepat bosan dengan anda! {ahh ni tips bila enjoy dengan lelaki yang mungkin korang boleh percaya} . Papepon korang yang kat luar tu kenalah pandai bawak diri ok ?

Funny And Stylo!

Ahh banyak gila aku puji , tapi biasalah aku memang tak nampak keburukan sangat , kalau ada pun 1 2 jer tapi biasalah memang standard la kan. Kalau cakap memang laju macam takda Noktah aku rasa miahaha. Funny – sebab dia boleh cakap indonesia yang memang macam sinetron kat tv3 tuh. Ok! aku tercengang time dia loghat camtu haha. Dia stylo sebab tak ramai boleh pose selamber tadah time orang reramai kat jalan raya. Serious aku pun susah beb tapi disebabkan dia selamber. aku pun tadah jer la selamber lala.


semua detail tu , dipetik dari sini . NGEEEEEEE



habis cerita sal fatin liyana . HANA TAJIMAA !!! siapakan itu ??


yeahh.. this one . cantik tak ??? hijab from london nie .. :D.

detail about her :

Her full name Hana Tajima Simpson which are Tajima for the Japanese daddy, Simpson for the English Mum and Hana the Japanese, became amuslim about four years ago. Check out how Hana Tajima express her creativity in urban muslimah fashion.she is a fashion designer and the person behind MaySaa line.

OKEYH.. dah dah.. tak puas ? HAHA . search sendiri kat google . dan sebenarnya tajuk entry nie takder mengena lawan sesapa . sebab DUA2 CANTIK ! kalau lelaki tengok sah cair mendayu-dayu. okeyh , sayonara~


4 Comments:
Blogger twinkle twinkle said...

dorg mmg cun :)

March 13, 2011 at 7:00 PM  


Blogger beela said...

eyerp :)

March 13, 2011 at 10:25 PM  


Anonymous nana.nas said...

Fatin Liyana memang superb :D SUKA DIA. Suka Hana Tajima, sbb shawl dia unique :)

March 15, 2011 at 12:04 AM  


Blogger beela said...

yeah.. true.. :)

March 15, 2011 at 12:33 AM  


Post a Comment

... Back to the blog?

Since 2012