header 3# . HABIS - HABIS !
Posted 3/15/11 // 4:20 AM
disebabkan banyak komen mengatakan 'kenapa kecil ?' YEAHH. so siapa nama dia yang terlekat dalam header nie , korang send message kat aku melalui facebook . ini just tayangan perdana jer , yang sebenar melalui mesej FB . =.=











siapa nak ? korang kena tempah and top-up rm10 . :) . sebab dah tamat tempoh dah header free.
dont hate me because i dont hate you :P

Photobucket
9 Comments:
Blogger nanakimie said...

hehe..suka2x!thanks a lot dear!!!:)

March 15, 2011 at 4:33 AM  


Blogger beela said...

hehe.. wokey :)

March 15, 2011 at 4:37 AM  


Blogger nanakimie said...

beela,cam na eh nak bagi besar header tu..nana resize kan da jadi besa...tp cam kabur gitu...ke memang gitu..hehe..

March 15, 2011 at 4:47 AM  


Blogger nanakimie said...

This comment has been removed by the author.

March 15, 2011 at 5:03 AM  


Blogger Ryn Baharun said...

awww, comelnye :D
err ryn ade request gne facebook beela ari tu...tp xde pun :'(

March 15, 2011 at 7:52 AM  


Blogger beela said...

ouh.. jap.. nanti beela check balek k ?

March 15, 2011 at 7:54 AM  


Blogger lilo lollipop said...

thanks beela .. ! love it ..
rm10 kan ? kan ?

hmm .. tapi kan ? kat situ ada dua rose warna pink ..
kenapa tak buat sume bunga rose pink tu jewp ..?
lagi lawaa ..
shara tak minat oranges loo ..
tapi yang lain okayy ..
just bunga orange tuhh jehh ..

March 15, 2011 at 12:55 PM  


Blogger beela said...

hehe.. nanti beela ejas semula , k

March 15, 2011 at 10:28 PM  


Blogger Ryn Baharun said...

@beela ouh, okay..nevermind..xde rezeki kot

March 15, 2011 at 10:29 PM  


Post a Comment

... Back to the blog?

Since 2012