love k-pop!
Posted 3/25/11 // 4:26 AM


saengil chukha hamnida ! ouh , ini bukan first time aku cerita pasal korea korea er. =.= . kalau nak baca ,korang leh TEKAN older post yer.. HAHA . okey2. kalau nak tahu , aku mula-mula minat korean nie masa kakak aku tunjuk video "GEE" dari girl generation . yeah.. pada beberapa hari kemudian , aku pergi lawatan sekolah , lepastu . ada lah seorang manusia pergi tayang video klip "gee" tu kat TV . pastu.. aku pun macam orang gila , and then.


ada orang tanya " lagu siapa ? nama pe kumpulan ?" aku pun jawablah . oh WHATEVER . =.= . pastu adalah "manusia tertangga" pergi sebarkannya kepada "tangga tangga" lain , pastu "tangga tangga" tu pun sebar kat "si pemijak" . ohh.. 'ngosek' sungguh lah . =.= . pastu yang "manusia tertangga" tu buat MCAM DIA tahu belaka doh , yer pun wak bijak . =.= . pastulah, "tangga tangga" ngan "si pemijak" tu pon...................... WAK BIJAK SAMA . =.= . sampai sekarang . benda yang AKU "ngosek" yer pun "ngosek" sama . siapa yang aku "ngosek" yer pon "ngosek" gak... =.= . kalau boleh aku nak sepak buntut manusia tu sampai tak tidur malam. =.= .

so sekarang aku nak ucapkan "baguslah , kau "ngosek" sampai sekarang" . TAPI SATU JER . boleh tak kau tak "ngosek" benda sama macam aku ????????????????????????? . err, manusia ada hak nak "ngosek" siapa siapa pun . paso apo , aku maroh sangat nie? sebab "manusia yang ngosek sama cam aku tu" WAK BIJAK ! . err. aku tak marah pon actuaaalllllllllllllllllly . cuma aku "hairan" . yer.. jadi kalau yang terasa tu atau rasa rasa macam dia tu dalam cerita ni , dont hate me or mad me sebab aku tak marah pon . aku suka . :D . sebab manusia ada hak nak "ngosek" sapo sapo pon. =.=

ombohla.. faham ke tak aku cerita nie ? takut terlopong mulut . HAHAHA . kalau korang baca laju2 sah lagi best . macam ulang ayat yang sama je =.= . okeylah.. takder sape2 ponlah yang aku maksudkan nie. =.= . jangan terasa yer bangg~ :D


Photobucket
2 Comments:
Blogger azie.iya said...

ngosek ngosek tangga tangga . mule2 pening gak . last2 dpt tgkap dah . ngeh3 . byk jugk lah psamaan kite ney ,

March 25, 2011 at 5:09 AM  


Blogger beela said...

haha, bagus~ . sama ? camne tu?

March 25, 2011 at 5:22 AM  


Post a Comment

... Back to the blog?

Since 2012