new look !
Posted 3/4/11 // 11:09 PM
sebelum

selepas

yeahh.. kalau boring semuanya akan "musnah" macam blog aku sekarang nie . nak tanya ? nak tanya ? yang dulu lagi okay ke .... yang sekarang banyak okay ? pening nie.. hehe. jadi aku nak buat undian lah.. kalau koreng rasa yang SELEPAS okey.. click butan selepas , kalau koreng rasa SEBELUM lagi okey, click butan sebelum . BOLEH KANNNNNNNNNN??? *nada merayu* . T__T .

pink plus putih pon comel. pink plus hitam pon comel ? aduyai.. making me BANYAK TROUBLE. . and sekaligus aku pergi lawat blog koreng . tanksmuchie !



Name:




Url Blog:




Kata Anda:

sebelum

selepas








This online form was provided by Freedback.



2 Comments:
Blogger Hazrina Erin said...

tak boleh pun nak undi~T_T tp sy pilih sebelum! hee~

March 5, 2011 at 9:18 AM  


Blogger nanakimie said...

aah,xleh nak undi..hehe..nana pun pilih sebelum neh:)lagi comey!

March 6, 2011 at 6:33 AM  


Post a Comment

... Back to the blog?

Since 2012