pemenang contest gambar paling comel
Posted 3/31/11 // 6:06 PM

HYEEE !!! sory lambat umumkan keputusannya . hehe . maaf yer , jadi hari ni jugak aku nak bereskan , licinkan semuanya . fuuuh.. act, semua gambar calon-calon tu hebat-hebat sebab tu aku guna cara undian .:) . jom tengok siapa juara bagi UNDIAN .


yeah.. kita boleh tengok dah dari sini . no.10 !! . ehmm. kan hari tu aku dah cakap 50% dari undian 50% lagi dari aku . so ... aku dah pilih .



tempat ketiga jatuh kepada..



tempat kedua pulak......



tempat pertama pulak.......



okeyh.. itu jer. kalau rasa nak marah tu . xyah lah . try lagi yer ! inipun berdasarkan undian . and. aku pilih . :) .

hadiah tempat ketiga dan kedua

edit blog/buatkan header,cursor
your choice . nak warna pe ? :)

hadiah tempat pertama

topup rm10 / edit blog / buatkan header,cursor


hummm , biasa jerkan hadiah dia ? tapi kalau tak nak pon takpe . :) . kalau nak sila hantarkan di >sini< mesej yer ! :)


apa apa pon , thanks sebab sudi join contest yang tak seberapa nie T__T . okeylah.. nyte nyte :P




Photobucket
4 Comments:
Blogger Cute MuM said...

alhamdulillah rezeki..
dah add kat fb..
Id : Nurul Uyun

March 31, 2011 at 7:36 PM  


Blogger cikanna said...

tahniah bt pemenang..

March 31, 2011 at 9:09 PM  


Blogger nanakimie said...

tahniah cute mum and yg laen:)

March 31, 2011 at 9:47 PM  


Blogger beela said...

yeahh :)

April 1, 2011 at 1:33 AM  


Post a Comment

... Back to the blog?

Since 2012