super junior MOVIE
Posted 3/5/11 // 12:16 AM





ding dong ! ding dong ! pengumuman ! siapa dah tengok SUPER JUNIOR THE MOVIE ( bukan tajuk dya tu) . tajuk dia "Attack On the Pin-Up Boys" besttttt gilaaa babiiiii and kelakar sangat ! . huhu . macam promosi jerkan =.=". Super junior jer hero2 dalam filem nie , nama pon super junior PUNYA MOVIE. tapi sayang, khyun hyun takder sebab diorang berlakon lepas ACCIDENT TU. lee teuk jadi PANDA . tu pon tak show muka . =.= . Sungmin gedik gila , macam pompuan ! HAHA . ambil gambar atas kuda ponytail. T__T . tapi tetap cute. Siwon , jadi ketua pelajar . dah dah ! tengok sendiri okey?



and kalau nak download nya.. KLIK SINI . cantik punya gambar . and.. nie beberapa keping gambar masa diorang acting .



dah ! dah ! , search google sendiri k ? hehe . YURI ( SNSD ) pon ada gakk.. dia sorang jer . =.= . nie tahun 2007 punya cerita . baru 2011 aku tahu . ALA KE TUUTTTT . duduk bukak youtube youtube , nampak . oh girang sekali sik . harap ada lagi movie diorang lepas nie . HUHU.
2 Comments:
Blogger tyka :) said...

chomell jewh diorang : D

March 5, 2011 at 1:04 AM  


Blogger beela said...

eeyerp .. :)

March 5, 2011 at 6:01 AM  


Post a Comment

... Back to the blog?

Since 2012