tukar baju blog
Posted 3/12/11 // 11:20 PM

=.= . =.= . =.= . =.= ! boring boring boring !

jadi............... blog aku akan menjadi mangsa keadaan . tengok dah lain kan ? =.= . harap tak menyerabutkan and merimaskan korang semua yang sedang bukak blog aku sekarang nie . hodoh jer kan ? ohhh , sangat hodoh . humm , badmood pon dah hilang sebab MY MOTHER TAK KASI BELI BARANG TU. oh , jadi aku mengajuk , muka dah jadi asam . :) . sorry "kawan" sebab tak ada mood tadi .

bla bla bla , lama tak menyuarakan diri dalam blog nieh . kepada penyempah penyempah header . aku akan laksanakan sebentar lagi . hehe , dah lama kan berdiam diri . sorry ! . ini cuti seminggu so aku ada masa untuk melaksanakan kerja yang sudah lama terbengkalai and berulat ulat dimakan anai-anai. buhaha. and ada sudah dah yang bersuara,bertanya padaku . relaks lah . musim sekolah , aku ada masa setengah jam jer leh main . tu pun bukak SENYAP SENYAP . cuti hujung ( jumaat,sabtu ) , ohh.. aku meng-happy kan diri . cuti sekolah nie lah peluang keperakkan aku nak buat kerja tu .

siapa yang dah taknak , nevermind . hehe . dah dah . aku malas nak bercakap panjang lebar sebab korang bukan nak baca panjang-panjang pon . =.= . hehe. sayonara~


6 Comments:
Blogger nurul ain said...

awwww,cumil wajah baru blog anda ! <3 suke3 :D

March 12, 2011 at 11:37 PM  


Blogger beela said...

oh.. tanks ! :D

March 12, 2011 at 11:41 PM  


Blogger twinkle twinkle said...

sgt pinky :)

March 12, 2011 at 11:59 PM  


Blogger beela said...

hehe.. harap x sakit mta ;)

March 13, 2011 at 12:06 AM  


Blogger miss sue said...

comel nyer..cane nak wat header comel mcm tu

March 13, 2011 at 1:03 AM  


Blogger beela said...

buat kat photoshop .. tanks :)

March 13, 2011 at 1:05 AM  


Post a Comment

... Back to the blog?

Since 2012