wish me luck :)
Posted 3/25/11 // 3:45 AM


lama tak update !! . =.= . sibuk edit blog orang . :) . sorry yer . mungkin korang pon dah boring tengok blog aku yang POST KEKAL ABADI jer . hehe . and.. aku pun busy gak dengan sukan sukan yang dianjurkan , like bola tampar dan bola keranjang . wahaha ! bola keranjang lawan hari ahad nie dah.. =.= . berlatih pon tak tentu HALA . huhu . ramai cakap , "kau pendek , sampai ke tak masuk bola ke jaring tu ?" . HAHAHA . dia buat aku gelak . =.= .

nak tahu pe aku cakap ???


"HEY ! WAKIL DAERAH DAH BEB, MU ? WAKIL SEKOLAH TAK LEPAS?" . muka terus tukar JADI LEMBU TAHAN NAK BERANAK . ( BERANAK KE ?). =.= . tak lawak pon, jangan gelak . and... kesimpulannya , ORANG PENDEK TAK BERMAKSUD TAK PANDAI MAIN ATAU TAK SAMPAI ATAU BODOH ATAU BLA BLA BLA . orang tinggi pon BUAT TAHI DALAM RUMAH . ( bukan semua )

pesanan aku buat hari ini ,

kita pendek tak bermaksud kita "SEMUA apa yang aku cakapkan tadi tu" . so kalau boleh kita harus buktikan lebih dari diorang yang ngejek tu , sebab diorang fikir diorang saja bagus , hey , setakat tinggi , buat apa ? hairan aku . =.= .

yeahh.. dah kedut dah dahi ni nak ke tahan marah . errrrr . ACT, semua nie dah lari dari tajuk . =.= . apa apa pon , korang doakan aku , sekolah aku . berjaya dalam pertandingan tu nanti ! insyAllah . :) .

p/s: jangan terasa yer ? ala ala .

Photobucket
2 Comments:
Blogger azie.iya said...

setuju setuju ! sy pun bernasib yg sama .
cube tgk entry ni haa

http://azienadzirah.blogspot.com/2011/02/first-time-bwk-kete.html

kalau mls bace , tgk perenggan last sekali tauu . and sekarang sy dah mampu bwk vios even sy kurg ktinggian . pfffttt

March 25, 2011 at 4:10 AM  


Blogger beela said...

haha.. tahniah lah sbb dpt mmpu bwk vios . :)

March 25, 2011 at 7:15 AM  


Post a Comment

... Back to the blog?

Since 2012