contest AHH comelnnya blog !
Posted 3/31/11 // 11:17 PM

tekan sini untuk lebih lanjut tekan >sini<


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

------> click sini untuk dapatkan url entry ni : URL CONTEST AHH CUN NYE BLOG!
macam biasa, mesti ada blog and korang kena FOLLOWblog yaya. ekceli, yaya tak kesah korang nak follow ke tak, tapi kalau korang tak follow, and ade update baru pasal contest ni. korang yang rugi ^.^
korang mesti buat satu entry pasal contest ni, and tajuk entry adalah : CONTEST AHH CUN NYE BLOG! ^.^
ambil BANNER di atas yang tak berapa nak lawo tu. then,link kan banner ke entry ni, and banner tuh yaya tak kesah korang nak letak kat sidebar blog korang ke tak ^.^

haaa, yang ni special kes sikit. korang WAJIB buat syarat yang ni. iaitu CLICK LINK-LINK DI BAWAH. click aje, lepas tu korang tak payah wat pape. untuk memastikan korang betul-betul nak join. and, yaya boleh tahu siapa yang click and tak click link nih. so, be honest okay ^.^

LINK 1
LINK 2
LINK 3
LINK 4

okay, lepas dah click link tuh sume. korang boleh lah tinggalkan URL ENTRY kat bahagian komen entry yaya ni ^.^

sila tag 2 atau 3 orang dan pastikan mereka tahu mereka ditag. if ade yang tag "saya tag semua follower saya, blablabla dan yang sewaktu dengannya" akan direject ^.^

PENILAIAN *dah macam exam >.<"

contest ni terbahagi kepada 3 kategori

AHH KEMAS NYE BLOG!
AHH COMEL NYE BLOG!
AHH CANTIK NYE BLOG!

means that, satu kategori satu pemenang ^.^

so, yaya mintak sangat korang terus categorize kategori mana korang nak masok. so takdelah bercelaru otak yaya nak pilih pemenang ^.^

CONTOH :

kategori : AHH COMEL NYE BLOG!
URL : blablabla.bs.com

HADIAH - HADIAH

click sini kalau nak tawu hadiah ape : hadiah pemenang contest :)

ATTENTION !

contest ini akan terbatal sekiranya kurang daripada 10 orang yang join
and, limit kontest ni hanya untuk 50-100 penyertaan sahaja!

TARIKH TARIKH PENTING!

okay, untuk memudahkan. yaya buka contest ini pada 28/3/11 dan akan mula memilih 25 SAHAJA finalis finalis blog pada 10/5/11 (sebab bulan 4 yaya da start final) dan, pemenangnya akan diumumkan semasa yaya CUTI SEM :) sebab sekarang sebok nak final exam! harap korang faham huhu :)

terima kasih sudi bace dan join ^.^


aku tag


Photobucket
Since 2012