free doodle
Posted 4/8/11 // 11:49 PM
salam readers ! tiba-tiba jer rajin nak buat kerja ni =.= . okey2.. benda nie aku beri free jer . tapi ada syarat dya lah . copy gambar kat atas nie , pastu paste kat sidebar . letak lah kat mana-mana pun janji ada yer/ kekal . :) . and........ letak url blog aku dalam gambar tu . yeah . baru korang dilayakkan ambil doodle dari blog aku :) ( my own doodle ) . kalau nak tempah pun buat cara yang sama TAPI kena bayar lah :) . okey. selamat ber-blogging :D



ini hasil tangan aku







Photobucket
7 Comments:
Blogger norfarhanah said...

doodle comel :)

April 9, 2011 at 12:06 AM  


Blogger beela said...

tanks.. :)

April 9, 2011 at 12:09 AM  


Blogger Fat_xoxo said...

Comel nyeee ;)

April 9, 2011 at 12:11 AM  


Blogger beela said...

tanks.. ;)

April 9, 2011 at 12:11 AM  


Blogger Aida Farzana Nana said...

comel la...:)

April 9, 2011 at 3:49 AM  


Blogger Kim Hye Ri said...

tanks aida :)

April 9, 2011 at 3:56 AM  


Blogger anismelon said...

comel la...cene buat ajar sy..

April 15, 2011 at 10:13 PM  


Post a Comment

... Back to the blog?

Since 2012