mr krab say time is money . NUFFNANG !
Posted 4/7/11 // 6:57 AM

salam , lama dah tak update . puuuuu . T__T . sebab lama tak update tu lah aku nak update nie . minggu nie sibuk dengan peperiksaan TOV . yeah , payah gila . dahhhhhhhhh, aku tak ada masa nak cerita pasal tu . k,k , benda yang aku kongsi nie bukan nak SHOW !! kalau korang asyik kata NAK SHOW lah , boleh dikatakan cerita dalam semua blog camtu =.= . aduyai..

setakat nie duit "tabung" aku baru 19.74 sen . sekejap lagi banyak lah tu. SEKEJAP LAGI yer. :] . aku mula menggunakan nuffnang ini semasa TAHUN 2010 . yeahh , kena berusaha =.= . camnerlah diorang leh dapat beribu-beribu walau sekejap ? T___T . dan sekarang nie ada 4 syarikat yang sudi menghulurkan bantuan ke aku , semuanya dari **** . aku tak mencarut ye , just secret secret .

ini buktinya...


yeahh.. aku dah kembang bila dapat tahu nie , ini sebab pertolongan dari tips-tips yang berguna . korang nak tahu , search google , type "**** ********** ******* ******" . hoi hoi , korang kena bocorkan kata kunci nie dengan sendiri. haaaaaaaaaaaaaa ............. okeylah , korang jangan putus asa dengan benda nie , -.- . payah memang payah . tapi sah happy . :')


"korang jangan putus asa dengan benda nie , -.- . payah memang payah . tapi sah happy . :') ."


ayat ini akan aku gunakan suatu hari nanti . dannnnnn , mak erh , banggol indah nak siap dohhh. :D









Photobucket
2 Comments:
Anonymous Nini Hartini said...

sharing is caring...hikhikhik...

April 7, 2011 at 7:24 AM  


Blogger beela said...

haha, yup :D

April 7, 2011 at 7:25 AM  


Post a Comment

... Back to the blog?

Since 2012