new header !
Posted 4/21/11 // 6:08 AM

hye , lama tak update lah . -.- . nevermind . tak payah peduli pasal tu . :) . dah tengok header baru blog aku nie ? hehe . okey tak ? :D . yeah , kartun tu aku lukis sendiri menggunakan tangan yang dicipta oleh tuhan tidak terkira nilainya <--------- ayat POWER . kecuali pensel tu . yeah . sebab tu yang lain ada cacat cela sedikit yer . hehe .


korang nak ke ? kalau nak boleh . bayar lah . :) . kalau tak bayar pon tak apa , tapi biasa biasa jerlah headernya. tak kata header blog nie power . tak kata . :D . tak nak beleber manjang . korang dipersilakan menjenguk apa yang ada dan KLIK benda yang patut . jangan copy sudah . kalau rasa nak kena tampar . sila lakukannya . :') .





Photobucket
5 Comments:
Blogger alynn M said...

kreatif la awak! kalau nak tempah header or doodles leh?

April 21, 2011 at 6:33 AM  


Blogger Aida Farzana Nana said...

comel lah tu..comel sgt ..bw sini,,:)

April 21, 2011 at 6:34 AM  


Blogger Kim Hye Ri said...

alyn : thanks , boleh ;)
aida : tanks :)

April 21, 2011 at 6:41 AM  


Blogger Liey Yatiey said...

comel lah header baru ni ;D hehe

April 21, 2011 at 7:36 AM  


Blogger Kim Hye Ri said...

tanks2 :)

April 21, 2011 at 7:59 AM  


Post a Comment

... Back to the blog?

Since 2012