duta blog saya bulan ni ialah BEAST !
Posted 5/7/11 // 1:03 AM




:) . wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! sudah lama aku tak update punya blog . err. okey tak rupa baru ni ??? kalau tak suka .nevermind . -.- . bukan blog aku jer berubah , minat pon berubah -.- . tetap MINAT SUPER JUNIOR !!! :p . jadi duta blog aku bulan nie ialah BEAST . bulan depan kita letak SHINee lok err ? :) . mungkin bulan nie , blog aku bising sebab ada lagu berkumandang . kalau rasa bikin ngibuk, hanya tekan butang pause yup ?? :D .


duta blog ikut bulan :



super junior , yang ni hudoh sikit . BUKAN BUKAN , comot sikit jer . :)




kyuhyun itewwwwww . ni pon comot sikit. tangan belok masa buat ni -.-




yoseob itewwwwwwwwwww. nie terlampau PINKY . otak pink masa tu -.-




beasttttttttt. yang sekarang . yang nie kemas sikit :P . AKU SUKA !!! dont ever save image as. kalau nak rasa kena lepuk <--- apa tu ? biarkan . BUAT LAH . ADA BERANI? :)


sebenarnya ada lagi. yang DONGHAE ITEWWWWW , tapi ter-buang. sob sob sob . sayangnya. tak pe. nanti itewww buat balik . ;)

2 Comments:
Blogger Apit Biebs said...

Kyuhyun !!!!! <3

May 7, 2011 at 1:20 AM  


Blogger Kim Hye Ri said...

haha, love him to :)

May 7, 2011 at 1:23 AM  


Post a Comment

... Back to the blog?

Since 2012