tuto : background belakang tittle sidebar
Posted 5/7/11 // 2:07 AM
sorry lambat . sebab busy . hehe. :)



(1) design > page elements > edit html

(2) tekan ctrl + f dan search sidebar h2{

(3) dah jumpa paste code ni dan pastekan dibawah sidebar h2{

(4) kalau nak letak kat belakang tittle post hanya cari code post h3{ dan paste code ni kat bawah dia... :)

-moz-border-radius-topleft: 20px;
-moz-border-radius-topright: 20px;
-webkit-border-top-left-radius: 20px;
-webkit-border-top-right-radius: 20px;
border-top-left-radius: 20px;
border-top-right-radius: 20px;
background-color : #f9a3b4;
border-bottom: 3px dotted;

3 Comments:
Blogger Nys Nyesa said...

tak faham =='

May 16, 2011 at 6:23 PM  


Blogger syasya said...

beela , nak download photoshop kat mne ? dan tolong bgi tuto cara nak gune photoshop .

June 2, 2011 at 9:52 PM  


Blogger aisyhah said...

hai.. awat sya bt x jadi pun , sedeyhh la , lama dah cari totu org tapi x jumpa , tlg sya (:
commt di blog sya http://matahari-purple.blogspot.com/

June 17, 2011 at 1:41 AM  


Post a Comment

... Back to the blog?

Since 2012