style pakaian DAN BLA BLA
Posted 6/1/11 // 12:35 AM

HYEP , hari ni nak cerita pasal style je , sebab orang yang ber-STYLE nie 99% orang aku ikut bukan copy . yer ? . kebiasaannya orang yang berstyle nie lawa dan comel tapi bukan nak kata orang kurang lawa tak style tapi jarang-jarang . siapa sokong ? tak ada sokong ? nevermind. -.- .

banyak stuff yang sekarang ni orang duduk tunggu dan berebut iaitu PATUNG DOMO-KUN , tali pinggang yang macam anis syafira pakai , rantai owl , kasut boots, jaket kulit , bow,ray ban dan banyak lagi . HOT STUFF ! kan . sekarang nie aku tengah goyang kaki dan dengki je orang ada itu SEMUA BARANG . :') .

-----------------

ermmmmmmmm, sebelum nie terjumpa web yang jual baju-baju korea tu , mujur BOOKMARK . kita cuci mata je . :) . ni salah satu,dua,tiga baju yang SEMEMANGNYA AKU MENGHARAPKAN NAK SANGAT BELII WEH !


Playful Smile Top in WhiteCute White Jacket

Pink Giraffe SweaterPink Jacket


dan banyak lagiii, nak cuci mata gak ? pergi sini >tofebruary< .


nie pulak stuff yang FAMOUS disebut orang



yang bapak ( besar ) sekali uh , dah famous . pergi blog nie kalau nak tahu lebih lanjut >momoe<


ray ban


ni contoh si pemakai , walaupun rayban nie nampak biasa tapi FAMOUS . -.-

Farah Anum


key lah, tu jer, nak tahu lebih lanjut cari sendiri pulak err. hehe . tata~

4 Comments:
Blogger Izatysff said...

rabun mata pergi website tuh.. haha

June 1, 2011 at 1:18 AM  


Blogger Kim Hye Ri said...

haha, bnyk yg lawa tapi x terhasrat nak beli :")

June 1, 2011 at 1:18 AM  


Blogger syuhadah azri said...

Rayban simple je, dulu mana nak fames sekarang perghhhhh femes gila kot.

June 1, 2011 at 1:51 AM  


Blogger Kim Hye Ri said...

yup.. dah jadi style ikutan :)

June 1, 2011 at 6:16 AM  


Post a Comment

... Back to the blog?

Since 2012