top 10 hotstuff TERBAIK !
Posted 7/2/11 // 6:53 AM
barang siapa yang kini sedang ASYIK ber-shopping , mungkin dah tahu . dan sesiapa yang masih berada dibawah kotak macam aku sila baca .


first , aku nak bagitau .. aku bukan terbaik dalam bab2 barang hotstuff ni , semua benda yang aku show ni semua keluar dari AIR LIUR KAWAN AKU dan saya memanggilnya pakar hotstuff . kalau diorang duk asyik cerita pasal hotstuff nie sah aku akan teropong 4x besar dari singa menguap <-- okey2 tipu. AKU ANGKAT BENDERA PUTIH . kalau bab2 korea , ask me babeh ! ASK ME !!!!! :P. dah diam, lari dari tajuk . start !!!!!!!!!

top 10 :


abang g-shock kita . dan pasal jam jam ni , aku tak beli yang macam kelas-kelas sebab kalau korang beli yang KELAS-KELAS pun orang fikir kita beli yang bersepah tepi jalan tu . cap loker ! -.- no komen

top 9 :


adik domo kita . cerita dia sama macam cerita abang dia . hari tu , pergi THE STORE pastu terjumpa beg domo . TT" . call that cap ayam . no komen

top 8:


mak saudara 'inner cotton' , ramai duk tercari-cari ni wooot ! like me . dah lepas zaman inner lekat dahi <--- kawan saya yang cakap TT" .

Top 7 :


kakak 'tali pinggang gucci' kita. teringin nak beli awak erh TT"

Top 6:


cik skirt kita . pakai ni kena ikut gaya kalau tak hancur purah . saya cuba saya cuba ;P

top 5:


encik rayban kita pulop . aku dah berjaya beli ! yeah.. i loike .. tapi kekadang je pakai . HAHAHAHA. boleh dapat dalam pelbagai warna dan corak . :)

top 4:


supra shoes ...... "menggoda tak saya ? call me . :* "

top 3 :


haha, braces tercalon . braces kini bukan menjadi untuk kegunaan membetulkan gigi malah ada yang sekadar nak bergaya agar bila tersenyum , teserlah kekilatannya. :)

top 2:


kot kulit macam syeera ismi pakai . lawa dan menggoda jerkan ? haha . dah jadi ikutan orang ramai ye sekarang :')

top 1 :



b2ast !! lakk. <--- dop pasal . top 1 yang paling banyak orang nak ialah :




2 Comments:
Blogger cikpuanWani said...

Hahaha :D
sekarang memang orang pakai inner je kan ?
incLuding me :)
shawL Lover !
btw , the jacket Looks cooL !
where can buy ?
hee ~ shop noob :P

July 2, 2011 at 7:52 AM  


Blogger D'ya Marshmello said...

wee, comel sume brg uh..gerammm!

July 2, 2011 at 11:39 PM  


Post a Comment

... Back to the blog?

Since 2012