contest blog saya kreatif
Posted 7/8/11 // 9:28 PM

contest ni aku ditag oleh sharifahdyanabalqis . blog dia awosome ! :') . penganjur contest ni ialah syahidah , blog dia penuh dengan kartun boboy . btw comel :D. ehmmm, ni syarat contest

  • Follow blog saya
  • Like Fb page saya
  • Buat entri yang bertajuk " Contest : Saya Blogger Kreatif"
  • Ambil gambar diatas dan letakkan di dalam entri tersebut
  • Ceritakan tentang blog saya (tak lebih daripada 50 patah perkataan)
  • Komen entri ni dengan letakkan link entri kawan-kawan
  • Tag 5 orang dan pastikan mereka tau

Ok, sekarang ni kita tengok hadiah :

  • 10 blog yang menang akan direview selama 10 hari (sticky post)

Aspek yang akan diadili pula :

  • Kekemasan blog
  • Kecomelan blog
  • Kecantikan blog
  • Keringanan blog
  • Kekreatifan buat ayat ( untuk menerangkan tentang blog saya )

Tarikh contest :
  • 1 Julai - sebelum hari raya puasa (tunggu update daripada saya)


Contest ni akan terbatal sekiranya kurang daripada 10 penyertaan. Kebarangkalian blog kawan-kawan untuk menang adalah sangat tinggi sebab saya akan pilih 10 pemenang berdasarkan syarat-syarat di atas tadi. Apa lagi, jom join contest ni sekarang!!

dan suruh tag 5 orang je , oukey.. aku tag :



tentang blog owner contest
= blog dia lawa , menarik . first time tengok blog yang letak kartun boboy . HAHA . semuanya ada kat blog dia . HEADER DIA LAWA , erghhhh. geram ! comel sngt --' . dah sah memang owner dia kreatif. yang paling aku suka tengok yang kartun boboy duk terapung tu . takleh blah . awesome awak ! ;) dan dan dan blog dia comel macam bear ni


sorry owner , tak pandai sangatlah nak berkata-kata ni .. btw yourblogsuperrealbagus !

1 Comments:
Blogger Atika Aula said...

tQ sebab sudi join contest~ nama saya atika, bukan syahidah :) it's ok~ no problems.hehe

July 11, 2011 at 7:25 PM  


Post a Comment

... Back to the blog?

Since 2012