cute nickname for you
Posted 7/9/11 // 11:25 PM

halu , halu . pada hari sabtu ni aku nak ambil peluang kongsi dengan korang semua tentang 'nickname' , sekarang ni orang dah ramai pakai nama penyamaran atau 'nickname' macam aku 'creamlovebunny' , bertuah betul dapat nickname tu :') . perkataan 'creamlovebunny' sememangnya bukan datang dari kepala sendiri --' . sebab tu hari ni aku nak SHARE ni .

tapi mungkin tak 'ramai' kot pakai nickname ni , nvm . kita try try je . ada satu web yang kasi 'list of nickname' nak tak ?? uhuuuu.. sebelum tu ada syarat dia :

1) kalau korang terjumpa peaches_n_cream ke creamlovebunny ke , jangan cuba nak ambil . --'

rasafaham ??? hehe . ini webnya


semoga berbahagia dengan 'nickname' korang ;P


Since 2012