pertanyaan korang kini terjawab
Posted 8/18/11 // 3:22 AM

Take chances <3

haimula-mula aku nak minta maaf kalau sebelum ni korang ada tanya kat aku tapi aku tak jawab . hehe, tapi ini sahaja yang dapat aku berikan jawapan . kalau tanya pasal tutorial-tutorial mungkin lambat "sikit" . soalan macam kat bawah ni , aku akan jawab dengan serta merta ye ! peace :^




blog soalan dari nafis :

"nak tanye...mcm mane nak wat keliling tulisan say, date,love yg mcm dkt blog awk tuh...n ape name die uh.."

jawapan :

"dia takder name . hehe . reka sendiri guna photoshop . tu je :)"



blogsoalan dari cik el

actually nak tanya u guna FONT apa eh ?

jawapan :

"banyak , tapi yang biasa guna udomojjal,how cute,wymaz :)"




blog soalan dari shahsa

"hyee nak cari background best kat mana eh ?"

jawapan :

photobucket ker , tapi "bunny" biasa cari kat sini :)




kesimpulan : tanya lah lagi * ;D

2 Comments:
Blogger Memey Baharom said...

bagus2 . senang2 x yah tanye . hihihi

August 18, 2011 at 4:17 AM  


Blogger creamlovebunny said...

haha, :D

August 18, 2011 at 6:06 AM  


Post a Comment

... Back to the blog?

Since 2012