impian saya..
Posted 9/17/11 // 12:00 AM

tour seluruh korea terutama SEOUL !






pergi mekah , dengan suami kalau boleh . hehe





dapat bilik ber-design kan macam ni


atau



atau





dapat bergaya macam fatin liyana style.. "perghh ! harapan ! --'"




dapat belajar bahasa korea




blog 'creamlovebunny' famous tomos




nothing special~ dan itu hanyalah sekadar impian atau harapan sahaja . jadi tak payah nak kutuk atau apa apa aje...


4 Comments:
Blogger ♥ Nurulz Sabeeha ♥ said...

saya pun nak design bilik cam tu.. Lepas tu nak ada walk-in-wardrobe tapi bukan untuk isi baju tapi novel+komek. Hehe

September 17, 2011 at 12:58 AM  


Blogger creamlovebunny said...

wahh.. sama je kita :)

September 17, 2011 at 7:07 AM  


Blogger ~Nana 귀여운~ said...

comel je an fatin liyana tuh..

September 18, 2011 at 9:23 PM  


Anonymous Anonymous said...

Best nya impian awak :)
Ad satu soalan ni, knpa awk ban ip numb 203.82.92.19 ? Dia buat apa kat awak ? Dia ad ckp something yg buruk ke dkt awk ?

December 16, 2011 at 8:36 PM  


Post a Comment

... Back to the blog?

Since 2012