about hater
Posted 12/21/11 // 12:24 AM
HAAAAATERRRRR ! 


wujudnya hater ni sebab cemburu yang tak bertempat, tak kira dimana jua dia akan kutuk orang yang dia benci tu . kebiasaanya orang yang ada hater ni , orang yang panas panas . --' . jadi kalau korang dah ada hater tu maknanya korang dah garing lah tuw. 

Hater juga bermaksud penakut . sebab apa ? sebab diorang tak berani nak letak nama sebenar , asal usul mereka. biasanya benda ni banyak berlaku dalam blog arrr. kesian blog jadi mangsanya . T_T 

kalau kes facebook pula, sampai sanggup hack lahhhhhhhh godown ? lahhhh. aku pun tak tahu sebab apa dia berbuat demikian. kalau tak hack pun , kasi kencang punya status . biar orang tengok betapa powernya kita ! buahaha. dop tahu benda . T_T. 

hater ni biasanya dengki sebab kecantikan , ke'hot'tan atau segala kepujian yang diterima . wah,,, bertuahnya korang ya . :D cantik sampai ada orang benciwwww.


jadi korang takyah lah marah hater dan sepatutnya sayang hater sebab diorang sanggup menghabiskan masa stalk korang . nak godown facebook bukannya mudah kena ni lah ni lah . habis masa.... ada tu sanggup ubah nama untuk hate korang . senang kata, SANGGUP KORBANKAN MASA UNTUK KORANG . 


untuk hater :

1) Don't hate me because I wasn't who you thought I was or who you wanted me to be. From start to finish you never knew the real me

2) Don't hate cuz I'm cute and sweet; hate cuz you can't compete

3) Haters only hate the things that they can't get and the people they can't be


okey dah ! kan tak pasal aku pulak yang dapat hater . :D 


p/s : kalau baca semula ayat aku dari atas hingga bawah macam gelabang . T_T. don't hate me cuz i can't author well ;P
4 Comments:
Blogger notty said...

sumpah like nice nice :D

December 21, 2011 at 1:02 AM  


Blogger creamlovebunny said...

thanks :D

December 21, 2011 at 1:06 AM  


Blogger ~Nana BamBam~ said...

nasib bek xde HATER kat fb..huhuhu

December 21, 2011 at 11:43 AM  


Blogger creamlovebunny said...

haha :DD

December 22, 2011 at 9:17 PM  


Post a Comment

... Back to the blog?

Since 2012