contest blog saya ringan comel dan kemas
Posted 12/18/11 // 12:21 AM
ditag oleh dyana balqis


Nampak tak banner tu? Hehe, saya nak join kontest tu sebab tarikh tamat die 31 disember 2011. So, bleh lagila nk join kontest ni kan? So, jom kita tengok syarat syarat nye.

WAJIB like page sponsor :-

WAJIB add fb :-

Syarat - syarat :-

  1. Follow blog Nazuha dan Auni (untuk tahu perkembangan contest) Kalau taknak follow pun takpe , tp , kalau korang menang , lambat inform , hadiah hapus eh ? :3
  2. Buat satu entry bertajuk "Contest blog saya Ringan, Comel, Kemas "
  3. Letak banner hodoh yang auni buat dekat entry 
  4. Tag 2 orang atau lebih dan pastikan mereka tau !
  5. Hantar link post tersebut di blog nazuha kalau korang ambil dari blog nazuha, hantar di blog Auni kalau korang ambil dari blog Auni.
  6. Kami tidak menerima URL seperti : http://kuatmakan.blogspot.com . Sila beri URl entry anda !
  7. Click Sini ( Kalau Heartbeat auni bertambah , insya-Allah , auni cashout , beli hadiah :o)
  8. Tarikh tamat : 31.December.2011
  9. Link yang dihantar di shoutbox tidak diterima .Sila letak di comment .
Nak tengok tak hadiahnye? Nak? Tnegok kat SINI.


tag
nabihah
norsyuhada
Since 2012