kenangan menarik 2011
Posted 12/30/11 // 10:42 PM

wahhhhhhhhhh ! wahhhhhhh ! dannn Wahhhhh ! 
percaya tak esok dah 2012 !! 

k dah, action jer lebih tu . lagi 2 hari lagi aku akan memikul tugas yang berat bagi seorang pelajar , "pelajar PMR". durududurrurururdu. sila ketuk blog ini sekarang juga . KETUKLAH !!

ikut ? haha . suka sangat aku ni T_T . barang siapa yang pernah sakit hati atau terguris hatiNYO disebabkan aku , minta maaf bebenor deh.. macam nak sambut raya lah pulak .NABILA !!! kita waklek je , esok tetap hari ahad dan tak tukar tukar erh nama harinya cuma duit je tukar. <-- ayat saya gampang jadi jangan gelak. 


hari ni saja nak share kenangan pahit manis aku masa tahun 2011 ni , taknak baca sudah . bukannya aku paksa suruh baca pun T_T . tarik nafas hih huh hih huh*

KENANGAN MENARIK 2011

 tercalon pelajar 30 terbaik
 dapat johan bola tampar 
 dapat capai target !  T_T
 tengok orang kena histeria
  jumpa dato' Siti Nurhaliza
 khemah dalam hutan . ( erm hutan ke? )
 semakin rapat dengan kawan sekelas
 demam 2 kali setahun ( biasa sekali je aku ni )
 raya kat sekolah dalam kesedihan sebab sorang-sorang (pity you)
 tak pergi jalan cuti panjang ni (very very pity)
 pencapaian blog naik 20%
 dapat bertahan sebab deactive fb selama sebulan
 diketuk kepala oleh cikgu ( terima kasih banyokkk cikgu !)


k dah... tu jer yang aku ingat . tapi aku rasa banyak kenangan memilukan dari menarik . too pity T_T sayonara ! semoga korang berbahagia dan panjang umur 

2 Comments:
Blogger ~Nana BamBam~ said...

wauuu..tahnia la.. :)

Happy new year :)

December 31, 2011 at 10:00 AM  


Blogger creamlovebunny said...

haha, thanks ! :D

January 1, 2012 at 6:49 PM  


Post a Comment

... Back to the blog?

Since 2012