shoutmix nok mati dohh
Posted 12/22/11 // 12:28 AM

nampak expiring tu ? ish ish ish , dah banyak kenangan terindah dalam shoutmix ni . dia nak mati doh... harap sempat ucap selamat tinggal . T_T . 


oooooo................. sebab tu diorang nak hentikan free free ni . kita untung dia rugi.. kasian. T_T . k tak apa shoutmix ku, sebab kau dah ada penggantinya shoutbox !!!!! TARAAAAA . 


credit aqilah

ehhh, ada nama aku . abaikan HAHAHA . ambik screenshot kat blog dia sebab comel sangat shoutbox dia.. simple ! . :D.  aku nak tunggu masa je tukar ni .. sayang ekpon...... T_T 


TATA DAN TRIMAS SHOUTMIX ! 
semoga happy selalu 

p/s : aku baru tambah butang like (saja nak gtau)

5 Comments:
Blogger Nur Alissa said...

aigoo.. ni malas nak buat acc shoutbox nih . Haha..

December 22, 2011 at 12:44 AM  


Blogger creamlovebunny said...

haha, sama r .. kena ejas ejas pulok :D

December 22, 2011 at 12:46 AM  


Blogger LykkaMykka said...

alaaaa :'(

December 22, 2011 at 1:03 AM  


Blogger ~Nana BamBam~ said...

dAH NAzak tuh..baca kan yassin reramai...haha

December 22, 2011 at 7:06 AM  


Blogger creamlovebunny said...

haha, sokong2 :D

December 25, 2011 at 12:03 AM  


Post a Comment

... Back to the blog?

Since 2012