Super Duper K-pop Contest
Posted 12/21/11 // 1:05 AM
ditag oleh hanis . thanks sebab tahu aku minat kpop . kikikiki . 


klik untuk join

 Rules:  


-Wajib follow blog Elya dan Scha.

-Like fanpage Scha DayantiJCS and Miss K Collection .
-Warganegara Malaysia sahaja. [Indonesian, sorry. We couldn't post the prizes if you win]
-Buat satu entry tentang contest nie dan copy banner di atas.
-Hantarkan direct link post contest korang di comment box kami.
-Teka gambar artis k-pop yang disediakan dengan betul.
-Tag 3 orang bloggers yang rapat dengan korang.

Siapa mereka ini ?


dari kanan :park shin hye,IU ( Lee ji eun ),sulli (fx),park hyomin (TARA)


dari kanan: lee hongki (FT island),Nickhun (2pm),Kevin (UKISS), Jung yong hwa (CN blue )

2. Siapakah bias yang kamu suka? Mengapa?

My bias is kyuhyun dari SHUPER JUNIOR neun wonrae maen jaman ppajin ireum hamyeo himsen tori SHUPERMAN. bam bam bam* k dah, kembali pada soalan. Sebab minat dia sebab sebab sebab dia comel dan kacak . tak berapa nak kenal pada mulanya ( kenal gitu-gitu jer ) TAPI bila tengok dia dalam video BONAMANA . terus research . <-- peminat fanatik selalu macam tu kan ?! :D. selain tu , suara dia sodap . sekali dia nyanyi meletup hati aku . (tipu) tak sampai meletup lagi. dialah lelaki pertama aku MINAT FANNAAAATIK . jadi banggalah prince kyu . 

Tag goes to :




p/s : ayat gedik semacam , maaf owner contest :D

2 Comments:
Blogger Hanis said...

thanks join . jeongmal gomawo .

December 21, 2011 at 4:21 PM  


Blogger creamlovebunny said...

k :)

December 21, 2011 at 10:38 PM  


Post a Comment

... Back to the blog?

Since 2012