tahun ni aku nak..
Posted 1/5/12 // 8:06 PM
tak seindah korang, k BLA .


 kurangkan kontroversi naikkan pretasi , ayat kelas cenggitu. 

 tahun ni sibuk , tahun ni tuisyen , tahun ni JANGAN KACAU (FAHAM KAN?!) , tahun ni kurangkan berblogging (nuffnang please understand me PEACE), tahun ni malas nak cari pasal, tahun ni nak buat orang suka kita je ( pe tu? ) . tahun ni nak hilangkan miss/mr J yang selalu singgah, tahun ni nak buat mak ayah BANGGA MENANGIS SEDIH GEMBIRA sebab aku . tahun ni ! dahhh !!! cukup . errr, hajat lain tu simpan dalam hati je. 

k, sebelum aku ucap TATA . aku nak cakap , 

I HATE COUPLE!! WEKKKKK!! WEKKKKK !! WEKKKK !

tata!

4 Comments:
Blogger ~Nana BamBam~ said...

huhu..All the best ok :)

January 6, 2012 at 12:41 AM  


Blogger creamlovebunny said...

k :)

January 6, 2012 at 3:12 AM  


Blogger liyana dzan said...

azim cmpak mne? :D hahahaha

January 16, 2012 at 8:12 AM  


Blogger AZIM NASHRAF SAN said...

wah,benci kple...hebat....

April 5, 2012 at 1:05 AM  


Post a Comment

... Back to the blog?

Since 2012