bertukar status
Posted 3/11/12 // 6:11 AM

hello semua, agaknya sudah berbulan-bulan aku tidak meng-updated blog ni . kesiann# kering kempis blog .UHUK . 'sibuk sentiasa datang bertubi-tubi' ! well, walaupun kadang tu tak sibuk mana....... hui hui. blog ni dah menjangkau 2 tahun setengah ! tau dokkkkkkk. beri tepukan yang gemuruh !!! yeay! 
T____________________T

bukan nak bangga ke batak ke apa pun yang menyentuh hati , MY FOLLOWER DAH MENCECAH 2000 ! #maaf ter capslock . jumlah sebenar masih disiasat . :P . dan dan dan nuffnang sentiasa sayangkan saya.. walaupun sudah berbulan blog ni tidak berpenghuni . my glitterati tidak pernah berubah walaupun secebis ! wuhuuuu , riaknya saya . bukan nak riak ke apa ? hanya sekadar berkongsi . sensitif betullah manusia hari ni T________________T syok glitterati ada ponn, buffered dah lama tak masuk . kesiaaannnnn~ wuuu

ISU BERTUKAR STATUS


WAHH,WAHHH dan WAHHH . ucapkan tahniah kepada diri saya. ^o^ . 

You told me you loved me, so why did you go away… </3 - Taylor Swift: Last Kiss

Since 2012