Mega Tech Giveaway By MizzsNinie, CikMun And DrFara
Posted 6/1/12 // 2:50 AM



hai, terima kasih kepada fatinfarhanaHassan sebab sudi tag sayaaaaaaa. sebenarnya dah lama tak join contest contest ni, dengan harapan aku join ni.. menang lah ye.. WAHAHA . okey..


Syarat :

1. Follow Blog MizzsNinieCikMun dan DrFara.
2. Like Page MizzsNinie dan DrFara.
3. Buat satu entry yang bertajuk ' Mega Tech Giveaway By MizzsNinie, CikMun And DrFara '.
4. Tampalkan banner diatas di dalam entry anda dan linkkan ke entry ini.
5. Tag minimum 5 orang blogger dan pastikan mereka tahu tentang giveaway ini.
6. Komen link entry anda di ruangan komen *cbox tak diterima*

7. Sebagai tambahan, korang boleh letakkan banner giveaway di sidebar blog anda juga.

Hadiah :
* Sebuah MP3 Player
* Sebuah Phone Samsung
* Sebuah Kamera Lomo
* Button Badge K-pop
* Inner Neck
* 30 Bloglist Selama Sebulan
* 10 Banner

Cara Pemilihan Pemenang :
Pemenang dipilih 100% berdasarkan ' TOP REFFERAL '



2 Comments:
Blogger SeSUciEmBunPaGi said...

miss shippy dtg sini dri segmen yg sma..:)

done followed!!!nice blog...sukeeee..jemput ke blog shippy :)

http://sesuciembunpagi-nukilaninsanbiasa.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

June 7, 2012 at 2:26 AM  


Blogger Mrs.BuduBilis said...

salam kenal...singgah dari GA yang sama..
http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

June 12, 2012 at 8:18 AM  


Post a Comment

... Back to the blog?

Since 2012