1st segmen tambah follower by cik mimey
Posted 12/15/12 // 6:24 AM

hai hai hai dan selamat malam ! terima kasih miss hdyh sebab tag nabila . kikiki. 


syarat penyertaan

1) FOLLOW blog Cik Mimey ( done ) 
2) Buat entry "1ST SEGMEN: TAMBAH FOLLOWER BY CIK MIMEY"
3) Tempek Banner di atas
4) Ceritakan sedikit mengenai blog cik mimey dan blog anda


tentang blog cik mimie
simple dan mempunyai entry yang menarik . Byla suka baca entry tentang "mutiah dewi kutuk malaysia tu" kikiki. cik kak mimie pandai bergaya ( ikhlas ) terserlah masa tengok gambar kat header tu. harapan saya pada blog cik kak mimie , moga blog cik kak mimie bertambah maju dan berjaya ! :D

tentang blog saya
dilahirkan pada tahun 2010 . simple nak juga , tema pink dan kelabu. dipelihara oleh budak perempuan yang baru berusia 15 tahun , tahun depan 16 . yeay yeay . saya nak letak harapan boleh ? haha . harapan saya semoga blog saya mempunyai follower mencecah 1000,0000 dan famous macam blog cik epal . kikikikukuku

p/s : saya memang suka melebih . :)

15 Comments:
Blogger Cik Mimey said...

hye terima kasih kerana join :)
hihi amboi ,biasa-2 je kita..selamat berkenalan ..

December 15, 2012 at 7:12 AM  


Blogger creamlovebunny said...

haha, selamat berkenalan juga :)

December 15, 2012 at 7:21 AM  


Blogger Orkid Edyliyne said...

selamat bersegmen ^^

December 15, 2012 at 8:07 PM  


Blogger Nadia Johari said...

blogwalking here..salam kenalan..jom singgah blog saya..n follow me back..

http://miszrockers.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimey.html

December 16, 2012 at 1:27 AM  


Blogger fayun said...

dari segmen yang sama. follow sini #2317 , follow saya balik.

http://nzfyns.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimey.html

December 16, 2012 at 5:47 AM  


Blogger Cik Mimey said...

nama peserta akan diupdate dari semasa ke semasa,
jemput bw ke blog peserta lain

http://sukahatimimey.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-segmen-tambah-follower.html

December 18, 2012 at 12:33 AM  


Blogger bazilah abu hassan said...

hi! dari segmen yg sama jugak~
jemput lah jenguk2 n follow balik blog kita kalau sudi. :D
http://www.adikbintang.blogspot.com

December 19, 2012 at 12:51 AM  


Blogger Khalid Kyle said...

Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

>>> http://aderakukeysah.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimey.html

December 19, 2012 at 9:00 PM  


Blogger feena shukri said...

follow cni..
dr segmen sma..
http://journaloffeena.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimey.html

December 20, 2012 at 11:52 AM  


Blogger secret of us said...

salam..dari segment yang sama

jalan-jalan + follow..^^

http://secretshaila.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimey.html

December 20, 2012 at 5:07 PM  


Blogger Eya Asmyra said...

hai ? jalan sambil follow dr segmen yg same http://muhasmyrapieces.blogspot.com/2012/12/segmen-1st-segmen-tambah-follower-by.html

sudi2 laa follow balix ^^

December 20, 2012 at 10:44 PM  


Blogger ~didiey~ said...

datang dari segmen yg sama.. salam ukhuwah :)

http://ezatichumel.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimey.html

follow u :)

December 24, 2012 at 2:45 AM  


Blogger Nurfara Hani said...

Blogwalking dari segmen yang sama:)
http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimiey.html


Jemput join bloglist saya:)
http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/12/pencarian-bloglist-januari-

December 24, 2012 at 7:04 AM  


Blogger Sara Suhaimi said...

hai awak..saya dari segmen yang sama..dah follow..

jemput join bloglist saya ;)

http://sarasuhaimi.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimey.html#_

January 1, 2013 at 6:02 AM  


Blogger Cik Mimey said...

selamat tahun baru :)

http://www.sukahatimimey.my/2012/12/senarai-peserta-segmen-tambah-follower.html

January 1, 2013 at 6:27 AM  


Post a Comment

... Back to the blog?

Since 2012