contest tamat
Posted 12/19/12 // 8:16 AM



hai dan selamat malam ,dengan lafaz bismilah contest header dan blog comel sudah tamat ! tepuk tangan* yeayyyy, mungkin pemenang akan diumumkan pada hari esok .kikiki .wait yeah . jom tengok senarai contestant , check your url blog ( takut tak ada ) . tapi rasanya semua dah ada... 

klik sini ) untuk lihat senarai contestant

ciri - ciri blog yang dipilih berdasarkan 'kecomelan'
 first sekali , header yang menarik
 susunan gadget
 loading masuk ? :0
 pilihan warna yang menarik 



ciri-ciri yang dipilih berdasarkan 'sebab blog creamlovebunny'
 ikhlas ( benda tak ikhlas ni , kadang2 boleh nampak )
 sebab yang bukan sekadar pujian 

(amboi , ketatnya cara pemilihan ) -.-

p/s : korang ada masa lagi untuk baiki blog tapi baiki sebab2 nya tidak boleh diubah lagi ya. saya dah review buat pertama kali hari tu . review buat kali kedua pada hari besok . assalamualaikum . 
8 Comments:
Blogger Syakira Suhaimi said...

Horrey! Hehe. Selamat. Nasib baik ada nama :D

December 19, 2012 at 9:36 AM  


Blogger creamlovebunny said...

haha, okey (Y)

December 19, 2012 at 9:40 AM  


Blogger Cik Huda said...

la hari khamis baru umumkan hihi..pukul berapa nak umumkan ni?

December 19, 2012 at 4:41 PM  


Blogger REDred melon said...

waah , tatot tatot :3 berapa org ?

December 19, 2012 at 8:33 PM  


Blogger creamlovebunny said...

@cikhuda - nak review blog lagi , malam ni kot :)

@redredmelon - pemenang hadiah utama dua orang je.. saguhati untuk 5 orang

December 19, 2012 at 11:19 PM  


Blogger Nurul Marsya said...

Saya baru je tukar design. Harap ada rezeki lah :D

December 19, 2012 at 11:55 PM  


Blogger Shasha said...

holla . baru tukar balik original skin . hari tu boleh terlupa yg join contest ni then pergi tukar b/g image blog . now blog da kembali ke normal mcm yg asal :D

December 20, 2012 at 12:37 AM  


Blogger ◕‿◕Syasya◕‿◕ said...

num 76 bday saya 26,alamak terlupa dah pegy tukar skin ,skin baru saya buad takdak header ,uwaaa .acane ni ?

December 20, 2012 at 2:18 AM  


Post a Comment

... Back to the blog?

Since 2012