creamlovebunny akan berubah
Posted 12/25/12 // 9:19 AM

hai dan selamat pagi warga blogger . sudah 1:14 pagi ~ saya masih belum mengantuk.. azim saya dah tidur nyenyak . kruh kruh! whatever . okey, jom tumpu ke tajuk ini.. creamlovebunny akan berubah !!! yess, bukan nama atau url akan berubah , tapi template .. aum.. i want to change my template sooo badd. tapi disebabkan ada perkara tertentu takleh nak ubah lagi.. saya ada inspired dengn satu dua blog ini , diorang penggemar doodle juga macam saya . so , i want to change my blog macam diorang tapi hasil karya dan perahan idea saya sendiri lah . tadaaa copy-copy . jadi , saya memilih tarikh yang sesuai untuk ubah template saya ialah 

26 DISEMBER 2012

creamlovebunny akan ditutup buat masa seketika.. mungkin satu jam ? hehehehe. tq. 
5 Comments:
Blogger Nur Zahirah said...

nak url template akak boleh?hehehehe...

December 25, 2012 at 4:44 PM  


Blogger creamlovebunny said...

hah ? nak buat apa ? hahaha. insyallah :D

December 25, 2012 at 6:15 PM  


Blogger мιƨƨ-αωɛƨσмɛ said...

cantiklah template baru ni. I like! :D

December 26, 2012 at 5:25 AM  


Blogger Nur Zahirah said...

nati bagi yew kak.hehehe.kak cam mana akk masa baiki blog ni kan.nati ada keluar gambar perempuan pastu ade tulis cream love bunny sedang dibaiki.dan banyak lagi.tapi org x leh nak baca entry kite.

December 26, 2012 at 6:17 PM  


Blogger creamlovebunny said...

tq semua :)

December 29, 2012 at 5:31 AM  


Post a Comment

... Back to the blog?

Since 2012