creamlovebunny banner
Posted 12/5/12 // 4:47 PM


  hai dan selamat petang warga blogger yang sedang bersiar-siar ke blog orang lain . maklumlah cuti persekolahan , waktu untuk naikkan traffic jam . teruskan berjalan-jalan sambil mengeratkan silaturahim dan bukan hanya sekadar untuk naikkan populasi follower . wakaka. okey.. lagi 14 hari lagi result PMR akan keluar . jeng jeng jeng . 

motif post kali ni ialah untuk share banner blog aku . yeah, share dulu baru kita gam gajah di sidebar blog. sharing is caring . jadi ini dia, taraaa!!!



p/s : kek tu gerak macam jelly . ngam3 . dan ada boleh ajar tak cara nak buat code banner ? :>


Since 2012